“Een uniek kijkje in de spreekkamer en werkdag van de moderne huisarts”

Ruim tien jaar geleden rondde Rutger Verhoeff zijn opleiding tot huisarts af. In de jaren die volgden werkte hij als waarnemend huisarts op verschillende plekken in het land en behandelde hij duizenden patiënten.

 

In dit boek geeft hij een inkijk in wat hij op een werkdag zoal meemaakt en vertelt hij over de momenten die op allerlei manieren een onvergetelijke indruk op hem hebben gemaakt. Het zijn emotionele, luchtige en soms geestige verhalen over bijvoorbeeld de groeiende rol van de huisarts in de terminale zorg en de verstrekkende invloed van een (corona)virus op zowel arts als patiënt, maar ook over de impact van Dr. Google, de normalisering van plastische chirurgie en speelgoedbootjes op onverwachte plekken…

 

Rutger Verhoeff (1979) is huisarts en schrijver. Hij schreef vier boeken (Wat denkt u, dokter?, Lekker beter, Laat je niet verpesten en Kusje erop), vlogt voor LibelleTV, beantwoordt gezondheidsvragen voor het Algemeen Dagblad en +Gezond en wordt regelmatig gevraagd als deskundige voor diverse radio- en tv-programma’s. Via deze wegen en via zijn social media probeert hij op geheel eigen wijze zijn spreekkamer uit te breiden.

Benieuwd naar wat Rutger Verhoeff nog meer heeft geschreven? Bekijk ze bij het overzicht van boeken.

Kaft