'Lekker beter'

Hoe kom je nu van die after lunch dip af op kantoor? Waarom had je moeder gelijk toen ze in je studententijd bezorgd vroeg of je wel goed at? En waarom nemen sporters altijd pasta voor een wedstrijd? Echt lekker eten en toch goed presteren, zonder dat je aan de superfoods en supplementen moet of zonder dat je een streng dieet moet volgen. Daar gaat het kookboek ‘Lekker Beter’ over.

Elke prestatie vereist nu eenmaal een ander soort voeding. Ramon en Rutger bundelden hun krachten en leggen dit uit op een vermakelijke en vooral smakelijke manier. Ze bedachten meer dan 50 verrassende recepten voor elke dagindeling. Van vezelrijke tussendoortjes voor tijdens het studeren tot een ontbijt met langzame koolhydraten waar je een halve marathon op kunt lopen.

Het resultaat: een kookboek én handleiding in één, met concrete tips en informatie. Het kookboek ‘Lekker beter’ is een kookboek om zelf te kunnen bepalen wat je per dag het beste kunt eten, afhankelijk van het type inspanning dat je gaat leveren. Maar daarbij vooral altijd blijft genieten van lekker eten. Bekijk hier de inkijkpagina’s van het boek. Bestel het Kookboek ‘Lekker beter’ via Bol.com of via ECSI.

Benieuwd naar wat Rutger Verhoeff nog meer heeft geschreven? Bekijk ze bij het overzicht van boeken.

kookboek lekker beter