Zon Zuipen Ziekenhuis

In de zonnige, Europese hotspots Albufeira, El Arenal en Sunny Beach strijken jaarlijks ladingen feestende jongeren neer voor een party holiday. In ‘Zon, Zuipen, Ziekenhuis’ staan drie Nederlandse artsen centraal tijdens hun werk op deze populaire bestemmingen in respectievelijk Portugal, Spanje en Bulgarije.

Het realityprogramma ‘Zon, Zuipen, Ziekenhuis’ laat naast de zonnige kant ook de andere kant zien van het onbeperkt partyen tijdens je vakantie. De dokters staan 24 uur per dag klaar en zijn op alles voorbereid. Van vechtpartij-verwondingen tijdens een stapavond tot een enthousiaste vakantieganger die na een nacht flink uitgaan onwel wordt in de volle zon. Ze hebben hun handen vol aan de jonge Nederlandse toeristen die alle remmen losgooien.

Nederlandse huisarts Rutger Verhoeff gaat zelf ook het strand op en het uitgaansleven in om de vakantiegangers aan diverse testen te onderwerpen. Denk hierbij aan reality checks als: Wanneer is alcohol eigenlijk echt uit het bloed? Is het wel veilig vrijen als de condoommaat wordt overschat?

Benieuwd naar andere plaatsen waar Rutger Verhoeff bekend van is? Neem eens een kijkje bij zijn referenties!

Zon Zuipen Ziekenhuis team